KOLARIKORJAAMO

Automallit ja merkit ovat muuttuneet ajansaatossa lukemattomia kertoja. Autojen ulkonäkö ja etenkin rakenne ovat kehittyneet huomattavasti.  Turvallisuus on tärkeintä ja autojen sisältämä tekniikka kehittyy. Myös rakenteita pyritään lujittamaan.

Autojen turvallisuuden ja ulkonäön säilyttäminen korjaamisessa edellyttää aktiivista pysymistä kehityksen mukana.

Me säilytämme laadun autojen maalaus- ja kolarikorjaustöissä uusissa, ajanmukaisissa tiloissa, nykyaikaisin välinein ja pitkäaikaisella kokemuksella.

Korinoikaisut  suoritetaan  Autorobot- korin oikaisupenkissä ja mittatarkkuus varmistetaan 2/3 d  mitta laitteistolla. Tilojen kasvaessa olemme hankkineet lisäksi Spanesi korinoikaisupenkin jolla saadaan lisää kapasiteettia koritöihin.

Korinoikaisuista lisää www.autorobot.fi

Olemme investoineet  pintapeltien oikaisuun jo pitkällä aikavälillä. Se on tänä päivänä korjauksien kulmakivi . Pintapeltejä oikaistaan yhä enemmän vaihdon sijaan.

Vaativimmatkin kolarivauriot  saadaan  uudenveroisiksi sekä kestävyydeltään, että ulkonäöltään auton valmistajien korjausohjeita noudattaen.

Muovikorjaukset tehdään pääsääntöisesti hitsaamalla ja erilaisilla liimaus/niittaustekniikoilla tai niiden yhdistelmillä.

Korjaamollamme suoritetaan myös vikadiagnostiikan luku ja -kuittaukset sekä uusien komponenttien asennukseen tarvittavat ohjainlaitteen koodaukset.

Korjausvälineet ovat kaiken kattavasti ajanmukaiset joilla ammattiosaajien työskentely takaa parhaan mahdollisen laadun!